Vélemények

kliensek, gyerkőcök véleményeit gyűjtöttem egy csokorba, szívemnek kedves visszajelzéséül 

Erika


Kedves Ari!

Anna amióta hozzád jár, szinte megtáltosodott. Sokkal jobban tanul, csupa négyest és ötöst hoz haza. MAGABIZTOSABB lett és már ő SE SZORONG a dolgozatok előtt.

Köszönünk mindent!"

2017. május

Zsófi


"Nekem ez a tábor nagyon tetszett, szerintem mindenki nagyon jól érezte magát. Most ezen a héten nagyon kitisztultam és felszabadultam. Remélem, hogy jövőre is tartasz tábort. Nagyon szomorú vagyok, hogy holnap már nem jövünk. Ha tehetném egész nyáron jönnék."

Köszönöm, hogy eljöhettem.

2017. július

Gabi

Szeretném megköszönni a tegnapi "lelkisegélyt",amit tőled kaptam. Tegnap este oyan béke es őszinte boldogság szállt meg, amit mar nagyon rég éreztem, a gyerekeimmel pedig nagyon mély szeretetett tudtam átélni. Köszönöm . a szavaid nem süket fülekre találtak.

2016.11.11.

Erika

Kedves Ari!

Zsófi mióta hozzád jár, sokkal NYITOTTABB lett. NEM SZORONG a dolgozatok előtt és sokkal gyorsabban is fel tud készülni rájuk.
Köszönjük, hogy vagy és a sok segítséget! 

2017. május

Enikő

Kedves Aranka!

Nagyon-nagyon hálás vagyok a sok-sok segítségért! Mosolyt csaltál az arcunkra! Barbi lélekfejlődése rohamos, egyre nagyobb az önbizalma. Könnyebben veszi az akadályokat, a nehézségeket jobban viseli. Biztosak vagyunk benne, hogy ez jórészt Neked köszönhető! 
Nagyon köszönünk mindent, kellemes nyarat kívánunk! Sajnos a nyári tanfolyamaid időpontja nekünk nem jó, de a szeptembertől induló tanfolyamról mindenképp értesíts majd minket kérlek.

Szeptemberben találkozunk!

2017. május

Zsuzsa

Történetem: "2 évvel ezelőtt kerestem meg Arankát. Bevallom őszintén elég szkeptikus voltam, de úgy gondoltam, hogy adok egy lehetőséget a kineziológiának. Az élet több területén is nagyon mélyponton voltam, csak negatív dolgok, történések követték egymást az életemben. Semmi nem sikerült. Az oldás után hihetetlenül megkönnyebbültnek éreztem magam. A gyakorlatokat az előírtnak megfelelően végeztem. Legnagyobb meglepetés számomra az volt, amikor a kezelés végén azt mondta nekem az Ari, hogy mindenképp valamilyen kreatív foglalkozással tudnám leginkább oldani a feszültséget magamban. Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem tartottam magam kreatívnak és önbizalmam sem volt hozzá, de belevágtam.Azóta a hobbim szenvedéllyé nőtte ki magát nálam, de leginkább arra törekszem és azt szeretném a jövőben, hogy ez a szenvedély a hivatássá váljon. Köszönettel tartozok az Arinak, hogy rávezetett engem erre az útra."

2015.04.24.

Andi

Szia!

Klari nagyon boldog volt, hogy elvittem hozzád.

Amikor kijöttünk azt mondta, hogy "anya, valami történt a szememmel, sokkal jobban látok, érzem, hogy csillog a szemem". Ez még a mai napig tart. Gondolom ez olyan testi tünet lehet nála, mint nekem, hogy a gyomromból kiment a "feszültség".
Olyan édes, mert tanulás előtt csinálja a gyakorlatokat magától. Kitűzte az X-et, meg a többi kis papírt amiket adtál a szobájában a faliújságára.
Tegnap ült az ágyán és négyes fonást csinált nem fonálból, hanem ilyen vékony gumiszalagokból. Most ezzel játszanak a lányok az osztályában.
Sehogy nem jött neki össze, már kezdett hisztérikus állapotba kerülni, amikor mondtam neki, hogy álljon fel és csinálja meg a "szájdörzsöléses" módszert.
Megcsinálta, visszaült az ágyra és rögtön sikerült neki a négyes fonás. Le se tudom írni neked, hogy milyen boldog volt.

Köszönöm mégegyszer....

2008.11.13.