Kineziológia és Tanulási coaching

Talán nincs is olyan gyermek, diák, felnőtt akinek ne fűződne valamilyen stressze a tanuláshoz.

Lehet az akár "csak" önbizalomhiány, iskolában, otthon ért elvárások tömegének stressze és/vagy a tanulási technikák hiánya.

A Tanuláskönnyítő Játékos Lélektorna programom csoportos lehetőséget biztosít mindazok számára, akiknek valamilyen szinten gondot okot a tanulás.
Itt egy egész tanév alatt - folyamatos, rendszeres találkozásokon keresztül - tanulunk stresszkezelő technikákat, oldjuk a tanuláshoz fűződő stresszeinket, érzelmi intelligenciát fejlesztünk, illetve gyakorlatokon keresztül integráljuk a két agyfélteke működését a hatékonyabb, fókuszáltabb tanulás, koncenrált figyelem érdekében.

Miközben a csoportos keret hosszabb időt vesz igénybe, és ott nem csak Rád figyelek, így egy teljesen más fejlődési lehetőséget biztosít számodra.


Az egyéni keretek között csak egy gyermekre figyelek, az Ő személyes igénye szerinti tempójában haladunk, oldjuk a tanulási és egyéb, az életében felmerülő stresszeit a kineziológiával IS. A One Brain módszer az érzelmi stresszoldásban lesz segítségünkre, a Brain Gym - Agytorna pedig a képességek fejlesztésében. 

Mindemellett a Tanulási coaching során: 

- hatékony időgazdálkodást,

- tanulási stílusfermérést, /vizuális, auditív, kinesztetikus és a 8 intelligencia profilteszt/

- személyre szabott tanulási technikákat sajátíthat el,

- agyintegrációs, két agyféltekét összehangoló gyakorlatokat a fókuszált, hatékony tanulás érdekében. 

- stresszkezelő, stresszoldó módszereket, melyeket hatékonyan tud saját maga alkalmazni a mindennapjaiban

Szeretettel várom a gyerkőcöket, egyénileg is, hogy együtt dolgozzunk a sikerhez vezető úton. A hatékony tanulásért, magabiztosságért, hogy a szorongással teli hétköznapjait egy könnyebb, felszabadultabb, tudatosabb, eszközökkel és önismerettel gazdagított tudás váltsa fel.

Képessé váljon felvállalni a felelősséget saját magáért, a sikereiért, a megoldandó kihívásokért a tanulási folyamataiban.

A konzultáció díja: 12.000,- Ft/alkalom/1,5 óra

Benis Aranka

kineziológus, Alternatív Képességfejlesztési Tanácsadó

20-352-9185

Lépj velem kapcsolatbaCím:
2120 Dunakeszi, Huszka Jenő utca 27. I. emelet 5. ajtó - 5-ös kapucsengő

Telefonszám:

+36-20-352-9185

E-mail:
ari.benis@gmail.com

Kövess engem:

https://www.facebook.com/teiskepesvagyra/