RÓLAM

 

Fotó: Ritafruzsi


Benis Aranka

kineziológus

szellemi gyógyító - parapszichológus

Alternatív Képességfejlesztési Tanácsadó


Ha visszatekintek eddigi életemre, rá kell, hogy döbbenjek mindig is segítő voltam. Gyerekként az óvodában a kisebb gyerekeket óvtam, iskolában minden szervezésben szívesen vállaltam részt, majd felnőttként asszisztensként dolgoztam több mint tíz éven keresztül. 

De úgy gondolom az igazi segítő akkor vált belőlem, amikor erre a pályára "terelődtem".
Az én terelőm kisfiam volt, aki betegségével vállalta, hogy erre az útra "küld". Ma már tudom, hogy a probléma belőlem fakadt, ami azóta teljesen megszűnt, a több kineziológiai oldás során.
2005-ben ismerkedtem meg a kineziológia One Brain módszerével, amihez aztán egyenes út vezetett, hogy el is sajátítsam. Azóta folyamatos képzéseken vettem részt, egészen a kineziológia One Brain módszerének oktatói képzésének megszerzéséig. Majd 2009-ben az ETI-nél sikeres vizsgát tettem és megszereztem a kineziológus minősítést. 

Ugyanebben az évben ért véget egy két éves képzésem, melynek során szellemi gyógyító - parapszichológus végzettséget szereztem. Pár évvel később az Alternatív Képességfejlesztési Tanácsadói egy éves tanulmányaimmal kaptam meg a képesítést, melyet azóta is folyamatosan tanulom, gyakorlom, használom munkám során. Illetve időközben elindítottam a Tanuláskönnyító Játékos Lélektorna©  - iskoláskorú gyermekeknek szóló programomat,  - amely már három teljes tanévet tudhat maga mögött elégedett sikerekkel. 

Hittel vallom, hogy az ember testi, lelki, szellemi egyensúlya folyamatos munka eredménye! Mind egyénileg, mind a családon belül és különös tekintettel a gyermekekre vonatkozólag. 

Munkám során az egyéni konzultációk alkalmával nem csak és kizárólag a kineziológia módszerét alkalmazom, hanem eddigi tudásomból, tanulmányaimból merítve a legmegfelelőbb módszereket ötvözve alkalmazom klienseim számára.

Saját tapasztalataimból merítve, legjobb tudásom szerint.

"A szeretet a teljes gyógyulás titka. Ezt minden gyógyító tudja. Egy gyógyító nem gyógyít, hanem kiegyensúlyoz. Arra törekszik, hogy kiegyensúlyozza az embert, és az önmagával szerelembe essen. Arra, hogy az megálljon és mindennel kapcsolatban békéje legyen." Kryon (2016.05.13-14.).

Lépj velem kapcsolatbaCím:
2120 Dunakeszi, Tisza utca 20B.

Telefonszám:
+36-20-499-7286

E-mail:
ari.benis@gmail.com

Kövess engem:

Facebook: Te is képes vagy rá