Női sors-súly transzformáció Nap

2021. május 15. szombat 10:00 - 17:00-ig

"Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett és összes születendő leányt, aki még utána érkezik."

(Global Sisterhood) 

Nem tudjuk nem megtörténtté tenni mindazt, amit életünk során megéltünk, de át tudjuk írni, át tudjuk alakítani, át tudjuk transzformálni olyanná, hogy a jelenünket és a jövőnket másképp legyünk képesek megélni.

Elfogadással, feltétel nélküli szeretettel, tisztelettel. A múltunk, a családunk, önmagunk viszonyaiban.Vágyakozunk dolgok, helyzetek, élmények, kapcsolatok után, egy szebb, jobb jövőre. 

Milyen jó lenne egy nagyot kirándulni, de ma nincs is kedvem....

Jó munkahelyet szeretnék, jó fizetéssel, de mi van ha nem jön össze? Á, jobb a mostani biztos, mint az ismeretlen bizonytalan...

Szeretnék boldog párkapcsolatot, de minden férfi egyforma...

Vágyom, hogy saját magamra több időm legyen, de kiteregetni is csak én tudok jól, ha más csinálja, az nem jó...

Amíg csak vágyakozol és jobbnál jobb kifogásokat találsz magadnak, hogy miért nem teszed meg az első lépést a vágyott célod irányába, addig nem, nem állsz készen! A vágy érzését, gondolatát tettekkel, cselekedetekkel leszel képes folytatni, hogy aztán megvalósulhasson! 

Mik azok a hitrendszeri blokkok, saját magadnak bebeszélt kifogások, amik meggátolnak abban, hogy készen állj, hogy elérd a kitűzött célodat?

A Te vágyaidat csak Te tudod megvalósítani! A Te kifogásaidra ezáltal Neked kell rálátni, hogy megértésre juss, mit és hogyan csinálhatsz másként!

2021. 05. 15-én szombaton egy egész napot szentelünk ezeknek a blokkoknak a felismerésére, átalakítására! Amennyiben hívást érzel, tarts velünk!

A Nő-iségeddel való viszonyodban

A SORS-oddal való viszonyodban

A SÚLY-oddal, lelki, testi, fizikai súlyoddal, és minden olyan súllyal kapcsolatban, amit már nem szeretnél tovább magaddal cipelni!

 Alapjaiban fogja megváltoztatni az életedet!

Készen állsz?

Részvételi díj: 15.000,- Ft/fő

Helyszín: 2120 Dunakeszi, Magyar utca 59A. Amazon Mozgás és Táncstúdió

Bármilyen egyéb kérdésed felmerülne, hívj vagy írj bátran!

Szeretettel várlak!

Benis Ari

06-20-352-9185

ari.benis@gmail.com


JELENTKEZEM