Boldogság

2017.08.05

"Az Univerzum és az élet csodája pedig leginkább akkor dolgozik az érdekedben, amikor boldog vagy, és azt teszed, amit akarsz"/Mike Dooley/

És hogy tehetnéd magad boldoggá? 5 tipp a boldogságszinted emeléséhez!
Kezd aprócska lépésenként:

  1. Hallgass reggelente pezsdítő, táncra perdítő zenét - ettől máris jobb kedved lesz!
  2. Fogyaszd a kávédat a kedvenc bögrédből, vagy olyan bögréből, amit olyan valakitől kaptál aki kedves Neked! Add meg a módját, legyen habos, fahéj illatú, de szórhatsz rá karamellát. Legyen rá időd, nagyon kellemes lehet, ha beiktatjátok a reggeli kávézást a kedveseddel egy kis beszélgetés mellett.
  3. Cseréld le a telefonod csengőhangját. Már úgyis megszoktad. Valami kellemes lágy zenére, vagy valamilyen dögös táncra perdítősre, amitől jó kedved lesz, ha meghallod! De a karácsony is közeleg, tölts le karácsonyi zenét!
  4. Minden nap öleld meg szeretteid! Tudsz róla, hogy napi négy ölelés szükséges a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz? Gyarapítsd a boldogságod, szóval, ölelésre fel!
  5. Dicsérj meg minden nap valakit! A kedvességéért, figyelmességéért, tudásáért, segítőkészségéért vagy csak azért mert szépen mosolyog!


Pár apróság, de ha hajlandó vagy a változtatásokra máris javulhat a boldogságszinted!Tégy lépeseket Magadért és figyeld a változást!
Ahogy Vida Ági /Gazdagmami/ is már megmondta:


"Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el használni. Az első dolog, ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy, ha először találkozom velük, mindenképp az mondom nekik, hogy: "Kívánom, hogy boldog légy!

/Richard Gere/

"HA PÉLDÁUL boldogságra vágysz, az első lépés az, hogy megszűnsz boldogtalannak lenni - vagyis abbahagyod azokat a gondolatokat, amelyek boldogtalanná tesznek, abbahagyod a fájdalom, a szomorúság és a keserűség érzéseit. Ha arra vágysz, hogy meggazdagodj, akkor valószínűleg elhatározod, hogy abbahagyod azokat a dolgokat, amelyek szegénnyé tesznek. Ha egészséges akarsz lenni, abba kell hagynod az egészségtelen dolgokat. Azért hozom ezeket a példákat, hogy megmutassam, ELŐSZÖR EL KELL HATÁROZNOD, hogy szakítasz a régi éneddel, és ezáltal helyet csinálsz az új személyiségednek, GONDOLKODÁSBAN, ÉRZÉSEKBEN, ÉS TETTEKBEN."

/Joe Dispenza/

KÍVÁNOM, HOGY BOLDOG LÉGY!

mert tudom

TE IS KÉPES VAGY RÁ!