KREATÍV-ÉN felszabadító Lélektorna Tábor

KREATIVITÁS ALKOTÁS - KREATÍV GONDOLKODÁS - LÉLEKTORNA - ÖNISMERET 

2018. július 2-6-ig Dunakeszin

2018. július 23-27-ig Budapesten a Napocska Tanodában

KREATÍV-ÉN FELSZABADÍTÓ TÁBOR

9 - 12 éves korosztály részére

kreatív gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, alkotni, kézműveskedni.

ZENrajzolunk, mely alapján megtanulják a saját színező készítését, festünk akvarellel, izgalmas technikákkal és még festőparty napot is tartunk.

Fotó: A tavalyi tábor résztvevői és alkotásaik

Immáron harmadik nyárra szervezek kreatív tábort gyerekeknek, melyet eddig még mindig nagy örömmel rajzoltak, alkottak végig.

Egy hét az alkotásé, rajzolásé, melyet kineziológusi végzettségem miatt önismereti, stresszoldó, mozgásfejlesztő játékokkal fűszerezek. 

Amit a hét folyamán alkotni fogunk, a jelenleg megtervezett tematika szerint:

1 nap a FESTŐPARTY jegyében:

Egy teljes délelőtt folyamán acryllal fogunk festeni lépésről lépésre. Semmilyen előképzettség nem szükséges, mindenki a saját tempójában haladva készíti el a képet. 

A tavalyi tábor nagy sikere volt a foszforeszkáló, sötétben is világító festmény, (fenti kép) melyet ezúton is hasonló módon készítünk el, de nem ugyanezt!  A gyermek szobája falára kitéve a kép az éjszakában világítani fog.

2 nap a ZEN rajzolás jegyében:

Az elmélyült alkotás egyben stresszoldó hatású is, megszűnik a tér, az idő, a gondok, csak az élmény marad. A ZEN rajzolás a gyerekek körében is hatalmas élmény, lépésről lépésre megtanulva az alapokat, alap mintákat, melyekből minden gyermek a saját világából, kreativitásából hozza létre a szebbnél szebb alkotásokat.

1 nap a kreatív gondolkodás jegyében:

A kreativitás nem csak alkotást, festést rajzolást jelent, hanem a mindennapi életünkben, gondolkodásunkban a dolgokhoz, feladatokhoz való ráhangolódó, rugalmas hozzáállást, kihívások megoldását is. A kreatív gondolkodás segíti a mindennapi feladatok elvégzését, stresszmentes megélését. Ehhez kapcsolódó, kreatív gondolkodást fejlesztő játékos gyakorlatokkal, játékokkal tarkítunk egy napot. A gyermekek teljes fantáziájára bízva, kiszakadva a hétköznapok bal agyféltekés racionális világából. Megtapasztalhatják önmaguk komfortzónájának tágítását. Megismerhetik énjük még felfedezetlen részeit.

Például - többek között - verset is írunk


1 nap az önálló  - a héten tanultak alapján - alkotás jegyében:

Az utolsó napon bármelyik megismert és elsajátított technikával önálló ötletek, inspirációk alapján saját, egyedi alkotást hoznak létre a gyermekek.

Mind a szünetekben, mind a délutáni játékos időtöltések alkalmával nagy hangsúlyt fektetek a felszabadult, örömteli játékosság megteremtésére különböző kreatív, agyintegrációs, képességeket fejlesztő játékok lehetőségét megteremtve.

Amivel még kiegészül a tábori élet:

Kulcsár Mihályné által kidolgozott Mozgásterápia alapjaira épülő célzott játékok sokasága. A rugalmasság, keresztmozgás, egyensúly fejlesztésének érdekében.

A kineziológia Brain Gym 101 alapjaira épülő stresszoldó, agyintegrációs gyakorlatok megismerése is a napirendünk része lesz.

Illetve, a hét folyamán több alkalommal tartunk csoportos LÉLEKTORNA  - érzelmi stresszoldó - önbizalomépítő, önismereti órákat. Itt olyan gyakorlatokat és eszközöket mutatok a gyerekeknek, melyekkel a későbbiekben saját maguk képessé válnak érzelmi stresszeiket oldani.

A tábor részletei:

Részvételi díj: 

28.000,-Ft/fő/hét Dunakeszin

38.000,-Ft/Fő/hét Budapesten

Az egy hét alatt az eszközöket, füzetet, ceruzát, tollat, radírt, festőparty-hoz vásznat, festéket én adok. Egyéb otthonról, a tanév folyamán megmaradt színeseket, festékeket hozni lehet.

A táborban az étkezés napi 3 alkalommal biztosított, reggeli, ebéd és uzsonna, illetve gyümölcs. Ásványvíz, tea

Időpontok:

2018. július 2-6. Dunakeszin

2018. július 23-27-ig Budapesten a Napocska Tanodában

09:00 - 16:00-ig tartanak a foglalkozások, de természetesen lehet jönni hamarabb, vagy lehet érkezni a gyerekekért később, amennyiben a szülők a munkába indulást így tudják megoldani. 

Helyszínek: 

AMAZON TÁNC ÉS MOZGÁSSTÚDIÓ 2120 Dunakeszi, Magyar utca 59A. 

Napocska Tanoda Budapest, Vérhalom u. 32/B

A táborral kapcsolatos egyéb kérdésekben szívesen válaszolok, hívjatok bizalommal a

20/499-72-86-os telefonszámom, vagy írjatok az ari.benis@gmail.com e-mail címre.

A jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, illetve

a részvételi díjból előlegként 10.000,- Ft befizetésével válik érvényessé, biztosítva a gyermek helyét, melyhez minden információt megadok a jelentkezési űrlap beérkezése után.Jelentkezés

a KREATÍV ÉN-FELSZABADÍTÓ TÁBORRA