Kapcsolatainkban a hiba

Önmunka a kapcsolataink tükrébenSzeretettel várlak 2020. júliusának egy vasárnap délutánján egy lélekemelő önmunkára a kapcsolataid tükrében.

Önmagadért, a családodért, a gyermeke(i)dért, kiegyensúlyozott életedért.


Amikor gyerekek vagyunk, másokra van szükségünk a túléléshez. Amikor haldoklunk, szintén másokra van szükségünk. De itt van a titok: a kettő között még inkább szükségünk van másokra!

Leckék az életről c. film

Kapcsolat, kapcsolódás Önmagammal
Kapcsolat, kapcsolódás a párommal,
Kapcsolat, kapcsolódás a még nem létező párommal
Kapcsolat, kapcsolódás a családommal, kollégákkal, környezetemben élőkkel. Elfogadás, ítélkezés, hitrendszerek, működési minták, hétköznapok túlélése, életfeladatok megélése vagy nem megélése, megengedés, élethelyezetek különbözősége, különböző életszakaszok megélése, elfogadása, kapcsolódás az adott lehetőségekhez.

Milyen a kapcsolatod Önmagaddal?

Milyen minták, hitrendszerek, attitűdök alapján éled az életed? Mik azok az otthonról hozott minták, amik szerint éled az életed, amik szerint kapcsolódsz önmagadhoz?

Mik azok a minták, amiket átadsz, példával mutatsz gyermekednek és viszi tovább Tőled? 
Megéled az életed? Azokat a dolgokat csinálod amire mindig is vágytál? Vagy magad elé helyezel másokat? 

Milyen dinamikát, milyen mintákat működtetsz a párkapcsolatodban? Van-e egyáltalán párkapcsolatod? A munkádhoz, hivatásodhoz milyen a párkapcsolatod?

Túléled a mindennapokat a pénzkereset és megélés érdekében, vagy tudsz, képes vagy ahhoz a munkához kapcsolódni amit szívesen csinálsz és örömödet leled benne, nem utolsó sorban még pénzt is kapsz érte?

Család, szülők, barátok, kollégák körében elmondhatod magadról, hogy kiteljesedett életet élsz és szeretetteljes kapcsolatokat vagy képes működtetni?


Szeretettel várlak egy lélekemelő önmunkára, melyben felismerésekre tehetsz szert kapcsolataidra való rálátásban, felismerésekben az OH kártyák segítségével

- Önmagadhoz való kapcsolódási minták, hitrendszerek, elfogadás, szeretet, elismerés

- életfeladatod felismerése, életfeladatodhoz való kapcsolódás

- hitrendszereid felismerése, működési mintáid kapcsolataidban, kapcsolódásaidban
- felismerések, megértések, útmutatások

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, szeretnél elindulni egy változáson, hajlandó vagy tenni azért, hogy képessé válj kapcsolódni Önmagadhoz, szeretteidhez, környezetedben élőkhöz. Szeretnéd felismerni a mintáidat, tudatosítani és szükség esetén változtatni annak érdekében, hogy minél kiteljesedettebb életet élhess.

Helyszín: 2120 Dunakeszi Huszka Jenő utca 27.

Időpont: 2020. júniusa 16:00 - 19:00

Részvételi díj: 5.000,- Ft/ fő

A létszám korlátozott, a csoportos munkához maximum 5 fő részére tudok helyet biztosítani

Szeretettel várlak:

Benis Ari
Kineziológus
OH Kártya Instruktor

"Köszönöm a lehetőséget és az út mutatást minden síkon:))  Sok felismerést és oldódást adott az este.. Nem tudom mi történt csak,hogy jóóól vagyok:) Neked is Boldog Békés Ünnepeket Kívánok !" Puszi Cili