Gyorsított Tanulási Technikák Workshop

A Tanuláskönnyítő Játékos Lélektorna után, mely általános iskolások részére lett kidolgozva, itt az új workshop!

Gimnazisták, egyetemisták, felnőttek, pedagógusok részére. Mindazok számára, akik szeretnének hatékonyan, fókuszáltan, személyre szabottan tanulni.


A workshop célja, hogy a résztvevők és résztvevő pedagógusok megismerjék a legújabb kutatásokon alapuló tanuláselméletet a tanulási stílusok és a hatékony tanulás összefüggéseiről, a gyorsított tanulási modell alkalmazásáról. Saját élményű gyakorlatok során olyan módszertani pluszt kapjanak, amivel a kognitív tanulás illetve tanítás hatékonyságát nagymértékben emelni tudják. 


A workshop időtartama: 8 óra (09.00-17.00 óra között) 

Időpontja: 2019. szeptember 14. szombat

Helyszín: 2120 Dunakeszi, Magyar utca 59A, Amazon Tánc és Mozgásstúdió

Részvételi díja: 12.000,- Ft/fő + 2.500,- Ft a jegyzet

Maximális létszám: 10 fő


A workshop rövid ismertetése:

Ahhoz, hogy tanulás zökkenőmentes és hatékony legyen ismernünk kell a saját tanulási stílusunkat. Milyen módon vesszük fel az információkat, hogyan raktározza azokat az elménk, milyen a tanulási környezet, milyen eszközöket és módszereket tudunk alkalmazni a hatékony tanulás során. A modern kutatási eredmények alapján összeállított tanulási technikák tárházát nyújtja a workshop.


A workshop tematikája:

A hatékony tanulási modell szerint a sikeres tanulási folyamat 3 záloga:


1. A tanulási környezet. Az a hely, ahol a tanulás történik. Ez számodra támogató vagy inkább visszahúzó? Milyen legyen? Mire van szükséged?

2. A tanuló személy. Ez a blokk arról szól, aki tanul, azaz rólad. Hogy működsz?

3. Eszközök a tanulásban. Ahogyan és amivel tanulsz. Alkalmazol-e a tanulási profilodnak megfelelő eszközöket a tanulás során vagy még mindig a régi magolós módszert alkalmazod, ami nem túl eredményes? Olyan eszközöket kapsz, amelyek hozzád passzolnak.


A hatékony tanulási modell tanulási ciklusa 3 lépésből áll:

1. Kódolás. Hogyan kódolja elméd az információkat? A teljes tanulási profiladat elkészítheted, hogy ráláss arra, miként kódolsz.

2. Áttekintés. Aktív feldolgozással megkétszerezheted a tanulásod hatékonyságát.

3. Gyakorlás. A koncepciók és a technikák gyakorlatba való átültetése azonnal visszajelzést ad arról, hogy hol tartasz. Ez igazi alkalmat teremt a tanulásra.

JELENTKEZÉS

Kérem, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.